BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Ahad, 12 April 2009

Tak tahu kenapa plak alih-alih aje aku terpanggil nak post kata-kata nie.
Akceli lately aku asyik terdengar desas-desus yang cuba untuk merenggangkan pertalian adik beradik mama n baba aku....
Adat manusia tak kan senang bila tengok orang lain senang & bila kita susah tak ada siapa pun yang nak kepoh ambil tahu....
Tapi aku tahu mama & baba aku boleh handle situasi ini dengan baik tanpa menyakitkan hati sesiapa...& tidak mahu meruntuhkan perhubungan adik beradik.
RENUNG-RENUNGKAN KEBENARAN KATA-KATA INI.

1 komen:

ruby chai berkata...

i right fiesya..same as sayang amat amik mase yg lame but membenci tak smpai seminit pun...