BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Ahad, 12 April 2009

Special entri utk mizzelle aka kak mimin

Ohhh kak mimin.............
Ngapa lah susah sgt nak carik kamu nie..........
Mama asyik bebel jee ckp kak mimin nie tak tau duduk rumah keeee....
Merayap je.......tak ada maknanya ada h/set dua tapi tak nak jawap kol.......
Ada satu projek untuk kak mimin & kak ain nie....
BAIK PUNYA....
Kawan baba nak 3 orang muka baru untuk satu drama dia.
Tak payah lah ckp dalam blog nie sapa yang direct drama tu cz dia nie mmg terkenal pun...(lagipun nnt ada langau n lalat yg hinggap)
Hari tu dia datang rumah kita orang & co-incedent fiesya masa tu tgh bukak blog kak mimin & dia dah terberkenan tgk kak mimin... & dia nak kak mimin & kak ain datang untuk casting....
Tolong inform bla kak mimin & kak ain free okay....
Mama dah baca skrip tu & mama kata mcm sesuai je dgn kamu berdua...

10 komen:

mizzelle berkata...

wakakakaka..wahh meletop i nnti..ape jek..i bukan kua umah saje2 taw..i ade misi&visi..kerje la deii..ape jek watak yg ade?? watak kejam2 ade x?? coz i ni mmng kejam orgnyer..klu dapat part blasah2 org lg i suke..coz i like!! wahuahuahua...

Fiesya berkata...

mmg tu pun watak nya....
cz mama kata mulut kamu tu x ada insuran n kamu tu ganazzzz

mizzelle berkata...

ya betol!!! mmng itu diri sy..hahahahaha!!*gelak jahat**
so cite die cne?? adess..jauh la umah u..pae kate u cite jek dlm nehh..prjalanan cite tu la..

Fiesya berkata...

ada dua watak...
Satu anak lupa asal usul n susah senang masa masa kecik n satu lg tu anak yang terlalu bebas & liar tapi bermuka-muka baik dpan orang n parents.
Pilh mana satu kamu nak..mangkok

mizzelle berkata...

owh..dat mean yg kureng2 la gitu ek..bole..bole..tp kn..cne klu ade org jeles..nk xpenah selesa tgk kebahgiaan ku ini..so mmng x salah nk cube kn..al-maklumlah kn..my dad pnyer keturunan mmng artis2 blake kn..so no wonder rite?? hahaha i like..time kasih untk rezeki yang halal ini...hahaha..akak x jual diri okehh..!! wakakaka

bln 6 i bizi okeh..no casting2..im going to Jakarta..hipee!!

Fiesya berkata...

mmg kamu kureng pun dr sgala hal....hua..hua..huaa....(tp kureng kamu ada batas & adat)
**YA AMPUN MOGA AKU TAK SE KURENG KAMU.**
peduli apa org jeles, p rah.....
klu dh rezeki 2 x kemana...
FYI producer tu bukan orang jual orang tau....
Nnt g jakarta jgn lupe bli souvenir utk haku n snap pic bnyk2....

mizzelle berkata...

Ya lah kan klu rzeki tuhan kasi bersykur jelah..akak ni fiesya "down to earth" x mau nak expose sangat..sikit2 leh lah

Fiesya berkata...

ya betul.... mmg tu pn tuntutan TUHAN...
ceh wah....yalah ustzah ajar kan ke fiesya sklh agama spai darjah khas....
ada mau challenge...

mizzelle berkata...

teruskan sampai ke Uni Azhar..setidak2nya de jugak wakil ustazah dlm family kt..hhahaha..

mizzelle berkata...

fiesya da solat?? ke period lg..??