BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, 16 Mac 2009

Lepak time....

Pak Su & Amirul

Aku with Amirul....

Amirul....Simamat yang tengah melayan sakitnya...

So semalam Pak Usu aku & famili sempat jugak menghadirkan diri ke rumah Pak Uteh aku untuk sama-sama meraikan majlis itu....
So gambar-gambar nie di snap selepas perut kenyang and ketika kami gedik santai gitu....
Aku sempat gak melayankan si Amirul cz kesian punya pasal....
Sakit-sakit pun masih boleh lagi nak menyakat aku....
Lantak kaulah Mirul...
Janji kita HAPPY......lallallllalllalaaaa

p/s : kak min...ngape lah engko tak datang semalam??????

6 komen:

mizzelle berkata...

i bz la u!!

[sofiah] [sofar] [fia syg anda] berkata...

amirul sakit ape??

Fiesya berkata...

to mizzelle...
BZ ke????
ape2 ajelah

Fiesya berkata...

sofiah...
Sakit amirul nie blum dpt detect lg cz result utk blood test dia blum balik lg dari Australia....

[sofiah] [sofar] [fia syg anda] berkata...

ahh okok..
nnt nak tao eh eh..
im so curious..
thx anywy

Fiesya berkata...

sofiah...
insyaallah...