BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Ahad, 8 Mac 2009

Kampung Oh Kampung....

Minggu ini kami se famili balik ke kampung mama di Kuala Pilah. Kami memulakan perjalanan dari JB lebih kurangjam 1.40 t'hari dan sampai kampung lebih kurang jam 5.15ptg.
Sampai je Acik n Uncle (parents mizzelle) dah ada kt sana.Rasanya dah lama kami sekeluarga tak balik kampung cz sibuk dengan hal-hal yang tak dapat dielakkan.
Wan dan Atok dah sedia menunggu kami dengan hidangan yang sangat sedap....
Ikan sembilang goreng berlada, daging salai masak lemak cili padi & ntah apa lagi satu aku pun x pernah makan...cendawan kukur masak lemak cili padi....
Tapi yang paling aku suka daging salai masak lemak cili padilah...even ni lah first time aku makan tapi aku dan jatuh cinta dengan masakan ini.....(wan!!! nnt dtg JB buatkan lagi...utk kak mimin (ikan sembilang goreng berlada)tu x payah....) N ada satu lagi yang paling best sangat 'TALAM UBI DENGAN KLAPA MUDA' I tell u perhh....mmg mashyuk

1 komen:

mizzelle berkata...

elehh..xde maknenyer..wan klu tgk kak mimin msti ksian tahap gaban pnyer..caye lah!! ehh biadap kamoo yaa mention2 psl makan..neway i xkesah pown..to makteh - lu xyah ekh..lu da kenyang hentam ikan smbilang wa..lu eksyen ekh..lariksssssssssssssss....
**maaf..mizzelle x dgr papew pn yg di lontar kan makteh kpd mizzelle..coz mizzelle pkai baju kebal yg kalis sgale2nyer..**